Utbildning specialanpassad för ditt företag!

Har du behov att specialanpassa en utbildning för just ditt företag? Då har du hittat rätt utbildningsföretag.

Vi specialanpassar och bygger utbildningsprogram tillsammans med just ditt företag där vi gemensamt sätter ihop utbildningsdelar och föreläsare. Vi adderar på eller tar bort kursinnehåll, verktyg och funktioner så du känner att du får exakt utefter ert behov.

Innehållet sätter vi ihop i en workshop tillsammans med er där utbildningen byggs från grunden för just ditt företag utifrån utmaningar, förkunskaper och deltagarantal. Fördelen att utgå från just ert behov är att utbildningsprogrammet blir designat för bäst och snabbast uppnå en ökad försäljning, stärkt ledarskap och verktyg att direkt applicera i verksamheten.

Du kan själv prioritera innehåll och inriktning beroende på vilka medarbetare som skall deltaga på de olika modulerna och planera utbildningstillfällena så det passar ert företag bäst. Kontakta oss för en gratis konsultation och workshop om hur vi tillsammans kan skapa just ert utbildningsprogram.

Vem passar utbildningen för?
Företag med flertalet arbetsledare som vill skapa en jämn och anpassad utbildningsnivå eller som vill utveckla sitt team.

Utbildning specialanpassad för ditt företag!

Omfattning

Utefter behov och önskemål

 

Datum
När det passar ditt företag bäst

 

Pris

Inledande workshop för att identifiera era behov är gratis och utbildningsinsatsen enligt överenskommelse lämnas alltid separat

 

Utbildare 
Enligt överenskommelse

INTRESSEANMÄLAN