Hospitality Insights

Våra utbildningar riktar sig mot ägare och personal i ledande befattning som vill utveckla sin verksamhet genom att låta individerna växa, kompetensutvecklas och samtidigt skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Genom tydligt ledarskap och trygghet kommer vi tillsammans utveckla en av Sveriges stora framtidsbranscher. Vi vill skapa förutsättningar för människor att utvecklas, trivas och förverkliga sina drömmar i en bransch vi tror är Sveriges nya framtidsbransch med rätt förutsättningar!

Hospitality Insights ingår i bolagsgruppen Hospitality Development Group som består av ägarbolaget Hospitality Development Group och dotterbolag PreOpening Management, Qvanti. 

Gruppens erbjudande sträcker sig genom hela livscykeln av en restaurang- eller hotellverksamhet; från strategi, planering och byggnation med pricksäkra investeringskalkyler och oberoende upphandlingar (PreOpening) till en digitalisering av branschen med bland annat kostnadskontroll i driften genom en samlad inköpsportal och analysverktyg för kontinuerlig uppföljning och optimering (Qvanti). Med ambitionen att attrahera duktiga människor så behöver branschen forma och utveckla fantastiska ledare därav skapades Hospitality Insights.