Ekonomiutbildning för ledare inom besöksnäringen

Har du ett behov att lära dig mer om strategisk ekonomistyrning och lära dig mer hur du kan påverka resultat och nyckeltal i framtiden?

Detta är rätt utbildning för dig som vill lära dig mer om ekonomi och vilka delar just du behöver bevaka och påverka för att få ekonomisk kontroll på din verksamhet. Under en hel dag ger vi dig möjligheten att lära dig hur du kan läsa, förstå och kommunicera ekonomiska begrepp och nyckeltal. Utifrån den kunskapen kan du iscensätta åtgärder och sätta tydliga riktningar och prioriteringar för framtiden!

Lär dig hur du kan skapa engagemang genom ekonomiska mål och för att skapa delaktighet från övriga medarbetare. Vi ger dig konkret träning och flera verktyg för att skapa ekonomisk kontroll som du kan direkt använda i din vardag.

Utbildningens upplägg
Utbildningen är en heldag och innehåller teoripass kombinerat med mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Du lär dig bland annat:
• Budgetering, kalkylering och investering
• Nyckeltalens betydelse
• Påverka ekonomiska resultat
• Strategisk prissättning
• Diagram, visualisering av ekonomirapporter
• Digitalisering och effektivisering

Vem passar utbildningen för?
Detta är utbildningen för dig som leder medarbetare inom besöksnäringen, vi tänker att du är en senior restaurangchef, F&B manager eller en person som din arbetsgivare ser som en framtida nyckelspelare.

Ekonomiutbildning för ledare inom besöksnäringen

Omfattning

En heldag, fysisk eller digital

 

Datum
kursstart enligt överenskommelse under hösten 2024

 

Språk
Svenska (engelska förekommer i kurslitteratur och enstaka kursmoment)

 

Pris

4900kr per deltagare, vid flera deltagare från samma företag lämnas separat offert

 

Utbildare 
Marcus Danielsson

INTRESSEANMÄLAN