Digitalisering & AI – en inspiration & teamaktivitet

Behöver du lära dig mer kring förändringsarbete och förstå hur digitalisering & AI i vår bransch påverkar ditt bolag och dig som person? Är du (likt många andra) rädd för att ditt företag halkar efter i digitaliseringen?

Då kan du sluta både leta och vara rädd! Denna inspirationsföreläsning är för dig som vill påbörja eller fortsätta en förändringsresa men inte riktigt vet hur man börjar eller får med kollegorna på tåget! Föreläsningen öppnar dörrar och väcker nyfikenheten kring vad digitalisering och AI egentligen är - vilka möjligheter och risker ser jag ?

Vad innehåller föreläsningen?
Under en inspirerande timme skapas en grundläggande förståelse kring begreppen, verktygen och möjligheterna som finns redan idag. Föreläsningen skapar en dialog och reflektion kring risker och möjligheter. Sist men inte minst väcks en individuell nyfikenhet för att förstå mer och utforska på egen hand - hur påverkar detta mig och vår verksamhet?

Hur går teamaktiviteten till?
Den efterföljande aktiviteten tar därför deltagarna vidare över tröskeln till en värld att utforska vidare! Gemensamt, på ett interaktivt och lustfyllt sätt får man prova på och utmanas i ett roligt format som påminner om “Bäst i test” där man tävlar i mindre grupper med hjälp av AI verktyg som finns tillgängliga för alla.
Vem passar detta för?
Detta är ett aktuellt ämne på allas läppar just nu vilket gör att inspirationsföreläsningen och aktiviteten passar alla team och verksamheter som står inför en oundviklig digitaliserings/förändringsprocess. Det passar dessutom bra som tema under en personalaktivitet, kickoff eller konferens!

Digitalisering & AI – en inspiration & teamaktivitet

Omfattning

En halvdag

 

Datum

 

Språk
Svenska

 

 

Pris från 15 000kr, offereras separat baserat på storlek på grupp

Utbildare 

Marcus Danielsson 

INTRESSEANMÄLAN